joi, 26 iunie 2014

Jurnal I (Floare)

Incep de astazi jurnalul unei plante. Drosera omissa. Floarea ei o voi urmari deschizindu-se. Acest topic l-am facut deja in forumul flytrapcare. Voi traduce din limba engleza in limba romana. Nu este nimeni obligat sa stie engleza, dar ajuta.Vor urma si altele, nu neaparat noi. Vechi si noi. Vechi postate in forum si altele mai noi, recente. Jurnalul va fi intotdeauna extins, pana il inchei.

13 ore de lumina artificiala pentru aceasta planta, am trecut la 15 ore, cu câteva zile în urmă. 2 neoane T8 cu lumina rece / culoare lumină 865/36 W/6500 K/3250 Lumeni.
Binenteles ca poate creste si la lumina soarelui, dar atunci ghiveciul trebuie sa stea tot timpul intr-o farfurie cu apa distilata.

16 iunie 2014


18 june 2014

26 iunie 2014 

Acesta sa ridicat un pic și si-a schimbat culoarea in portocaliu. Am la trecut la 16 ore de lumina. Tulpina și bobocii de flori au picături de mucilagiu pe ele.
Nu știu dacă sunt lipicioase. Nu voi risca a o atinge. Mă întreb ce tip de mit Lovecraftian de planta este aceasta :) Dorind chiar si bobocii de flori a ucide prada?

 .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu