marți, 12 martie 2013

Reguli site

Cititi inainte de a posta/cumpara din acest site

Deoarece imi onorez intotdeauna clientii seriosi, persoanele care vor cumpara si nu vor ridica produsul, nu vor mai putea cumpara altadata si nici cei care nu sunt seriosi.

Toate informatiile din site sunt personale si unele invatate de la altii. Cele citate vor fi intre ghilimele. Unele surse care sunt de pe wikipedia, vor fi citate, cu sursa respectiva, conform GNU Free Documentation License.

Nu fac exceptii sau avantajez pe nimeni (poate sa aiba o postare sau o mie) eu ii tratez pe toti ca si pe mine.
In primul rand nu spama-ti cu mesaje.
Nu scrieti cu litere mari pentru a atrage atentia aupra dvs. Scrieti numai in limba romana sau in engleza.

Folosirea cuvintelor obscene/jignitoare/politica/religie sau vorba aiurea (LOL, WTF sau alte asemenea),si de asemenea publicitate de orice fel duc la avertizarea sau restrictionarea accesului persoanei respective sau nepostarea mesajului. Deasemenea, nici in imaginile postate nu inserati mesaje in scop publicitar.
Cind scrieti mesaj nu dati denumirea magazinului de la care a-ti cumparat.
Este interzis deasemenea orice material cu caracter pornografic sau reclame in topicuri, sau in cimpul personal, etc.
Respectati ceilalti membri care posteaza aici.

Imaginile si informatiile mele au copypright inclusiv, reproducerea oricarui material din acest blog este strict interzisa! Daca doriti sa ma citati, o puteti face, dar sa imi spuneti daca doriti sa folositi imagini si filme din acest blog. Si dvs. puteti posta fara probleme pe ale voastre, aici, numai sa precizati asta, fiindca comentariile sunt mai intai verificate. Nu postez in facebook sau altundeva decat aici sau in forumul flytrapcare, sub aliasul de roarke. Multumesc lui Alvin 415, pentru intrebare despre facebook.

Folositi "Cautati" si apoi întrebati pentru ceva daca nu exista pe site.

Periodic verificati regulile acestui site.

Drepturile autorilor romani citate in acest blog sunt conform si protejate de Legea nr. 8/1996 cu modificarile din Legea nr. 285/2004, Ordonanta de urgenta 123/2005, Legea 329/2006 si Legea nr. 202/2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cititi cu atentie daca intrebarea voastra isi gaseste raspunsul in acest blog